Een avond vol Queen-muziek, melancholisch doch komisch theater en een lekkere hap in de pauze. You want that?

Bestel hier je tickets vanaf 13/02 12u!

https://dekillerqueen.eventgoose.com/

Standaard ticket €37,50
VIP ticket €50,00


Extra info:
Volkskeuken
In elk ticket zit een maaltijd inbegrepen die tijdens de pauze zal geserveerd worden. Tijdens het bestelproces kan je aangeven of je een standaard maaltijd wenst, of een vegetarische versie.
VIP tickets
Zin in wat extra verwennerij? Dat kan! Je wordt ontvangen in een speciaal ingerichte VIP ruimte waar je de avond kan inzetten met een glaasje bubbels en aperitiefhapjes. In de tribune worden de meest centrale plaatsen voor jullie vrijgehouden en per twee personen voorzien wij een parkeerplaats vlakbij de ingang.
Timing
De deuren van OC De Schouw openen 45 minuten voor de voorstelling (18u45 voor de avondvoorstellingen, 11u15 voor de middagvoorstelling op zondag) zodat er ruim voldoende tijd is om de toegangstickets te scannen, jassen in de vestiaire af te geven en een eerste “Kroaker” te drinken, het bier dat exclusief voor deze voorstellingenreeks werd gebrouwen. 10 minuten voor tijd zal er worden gevraagd plaats te nemen in de tribune. Vermits we niet met genummerde zitplaatsen werken vragen we vriendelijk om aan te sluiten in de rijen en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.
Corona maatregelen
Wij zullen de maatregelen volgen die op het moment van de voorstelling van kracht zijn. Op dit moment geeft de Corona barometer rood aan, wat wil zeggen dat een Covid Safe Ticket verplicht is om het evenement bij te wonen.